Zürich

Zurich - oude stad en kaas fondue
In de hoofdstad van Zwitserland kunt u een heerlijke vakantie op het water doormaken. Omgeven met water, natuur en cultuur kunt u een vakantiewoning in de omgeving huren. Tijdens uw bezoek aan de stad mag u absoluut het fondue restaurant niet overslaan. U kunt hier genieten van een heerlijke kaas fondue.

Ontdek de oude stad.
Met een stadswandeling is het mogelijk om nog meer te ontdekken van Zürich. Het is mogelijk om onder begeleiding van een gids de stad te ontdekken. De gids verteld alles over de belangrijkste monumenten en gebouwen van Zürich. Er is bijna geen betere manier om alle ins en outs van de stad te ontdekken.

Wandelen en ontspannen in Zürich.
De prachtige natuur in Zürich leent zich perfect voor wandelingen. De hoogste berg van de stad is de Uetliberg. De berg is 2850 meter hoog en kijkt uit over de stad. Tijdens de zomermaanden kunt u naar de top wandelen. Tijdens de wintermaanden worden er sledes verhuurd om zo snel mogelijk naar beneden te gaan van de berg. Ontdek de natuur en de stad Zürich tijdens uw verblijf in uw eigen vakantiewoning.

Zwitserland
Zürich
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist