Bern/Luzern/Aargau

Bern, Luzern en Aargau - rivieren en prachtige valleien.
De regio Bern staat bekend om haar rustgevende rivieren en prachtige valleien. Tijdens de koude wintermaanden veranderen de valleien in koude sneeuwvlaktes. Volgens liefhebbers van het Schwarzenburgerland ziet de regio er zowel in de winter als in de zomer prachtig uit.

Verblijf in de bergen en langs het meer van Luzern.
Vanuit Luzern kunt u skiën in de bergen of tijdens de zomermaanden recreëren langs het meer. De stad zelf heeft ook diverse bezienswaardigheden. Eén van de meest bijzondere is de 14e eeuwse Kapellbrücke brug over het meer in Luzern. De bezienswaardigheden in de stad zijn één van de meest bijzondere bouwwerken die u ooit gezien heeft.

Aargau, de stad van de rivieren.
Aargau wordt ook wel de waterstad van Zwitserland genoemd. Door de stad heen doorkruizen verschillende rivieren. Waaronder de Rijn, Limmat, Reus en de Aare. Naast de rivieren ligt de stad aan een prachtig meer, Hallwil. In de stad zelf vindt u vooral de prachtige ouderwetse Zwitserse bouw. Met prachtige oude stadshuizen oftewel Dachhimmel. Vanuit uw vakantiewoning kunt u de stad en de omgeving ontdekken.

Zwitserland
Bern/Luzern/Aargau
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist