Oost Bohemen

Oost Bohemen - kastelen en prachige natuur.
Het prachtige heuvelachtige landschap maakt Oost Bohemen tot één van de mooiste plekjes van Tsjechië. De ongerepte natuur is uitstekend geschikt voor een wandeling of fietstocht door de bergen. In de regio Oost Bohemen ligt het Orlicke gebergte. Dit gebergte maakt deel uit van de prachtige natuur.

Een romantische omgeving om in te verblijven.
De Oost Bohemen is een romantische omgeving om in te verblijven. Een vakantiewoning in dit gebied geeft een unieke sfeer. Midden in de natuur vindt u speciale rotsensteden. De mooiste rotstad in de natuur is Hrubá Skála. U vindt hier nog ruïnes van een oude brucht en diverse uitkijkpunten over de prachtige natuur.

De mooiste kastelen in een prachtig landschap.
In Oost Bohemen vindt u midden in het prachtige landschap de grootste kastelen. De meeste kastelen zijn nog prachtig bewaard gebleven. Een mooi slot om te bezichtigen is Kost. Kost is nog helemaal in oorspronkelijke staat te bezichtigen. Als u nog een echt renaissanceslot wilt bezichtigen dan kunt u een bezoek brengen aan Litomysl. Hier bezichtigd u van de mooist bewaard gebleven kastelen.
 

Tsjechië
Oost Bohemen
divider

© 2008 - 2024 - De Vakantiespecialist