N-Bohemen/Reuzengebergte

Noord Bohemen, Reuzengebergte - vakantie
De regio Noord Bohemen en het Reuzengebergte wordt voor Nederlanders steeds populairder om naar op vakantie te gaan. U kunt hier namelijk nog voordelig een vakantiewoning huren en op wintersportvakantie gaan. Wintersporten is hier een stuk voordeliger dan in andere Europese landen. Waardoor u van een heerlijke wintersport vakantie kunt genieten. Naast wintersport kunt u nog meer activiteiten met uw gezin ondernemen.

Bezoek het nationale park, Ceske Svycarsko.
In dit nationale park staat de grootste natuurlijke rotsenpoort van Midden Europa. Duizenden toeristen per jaar brengen een bezoek aan de rotsenpoort. In het nationale park vindt u verschillende wandelroutes door de natuur. Uiteraard is de rotsenpoort het hoogtepunt van uw bezoek.

Ontdek de bergstadjes in het Reuzengebergte.
Tijdens uw vakantie in de zomermaanden kunt u prachtige wandelingen maken door het Reuzengebergte. In totaal is er 400 kilometer aan wandelpaden langs prachtige natuurgebieden en bergstadjes. Janske Lazne is het mooiste bergstadje en misschien wel het kleinste bergstadje. U kunt hier tot rust komen in een rustgevend kuuroord midden in de bergen. Zo kunt u optimaal ontspannen in de buurt van uw vakantiewoning.
 

Tsjechië
N-Bohemen/Reuzengebergte
divider

© 2008 - 2022 - De Vakantiespecialist