Midden Bohemen/Praag

Midden Bohemen - Praag
De Midden Bohemen vormt een ring rondom de hoofdstad van Tsjechië, Praag. De natuur in deze ring is nog onaangetast en uitstekend geschikt voor een wandeling. Naast de natuur zijn er historische dorpen te vinden en diverse monumenten. Als u verblijft in een vakantiewoning in de Midden Bohemen dan kunt u een uitstapje maken naar Praag.

Prachtige kastelen in de ongerepte natuur van de Midden bohemen.
In de Midden Bohemen komt u nog historische kastelen tegen. Ze staan vaak midden in de meest bijzondere natuurgebieden. De natuurgebieden bestaan uit laagvlaktes met bossen en rivieren. Cesky Sternberk is één van de oudste kastelen van Tsjechië en ligt in de Midden Bohemen. De nakomelingen van de huidige bouwer zijn nog steeds in het bezit van het kasteel.

Breng een bezoek aan Praag.
De hoofdstad van Tsjechië is natuurlijk Praag. Vanuit een accommodatie in de Midden Bohemen staat u al snel in de hoofdstad. U maakt hier kennis met een oude stad waar nog veel historie in is terug te zien. De mooiste plek in de stad is de ouden beeldenbrug van Karel de Grote. Hier staan tientallen beelden met ieder een eigen verhaal terwijl u over de rivier wandelt.
 

Tsjechië
Midden Bohemen/Praag
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist