Valencia

Valencia aan de middellandse zee
In het oosten van Spanje ligt de regio Valencia met de gelijknamige hoofdstad Valencia. Valencia is één van de bekendste regio’s in Spanje. De regio ligt aan de kust van de Middellandse zee, waardoor u een bezoek aan de prachtige stad kunt combineren met een strandvakantie. In de regio zijn verschillende particuliere vakantiewoningen aan het strand te vinden.

Bezoek de regio hoofdstad Valencia.
Valencia is misschien wel de meest unieke stad van Spanje. Er zijn maar weinig steden die de moderne tijd en oude monumenten weten te combineren als Valencia. Bezienswaardigheden die u niet mag missen zijn de Valencia Kathedraal, Miguelette toren en de prachtige basiliek. Verder kunt u prima winkelen en uitgaan in Valencia.

Bezoek één van de weinige grote meren in Spanje.
In de regio Valencia vindt u L’Albufera. Dit is één van de weinige grote zoetwater meren van Spanje. Het gebied is uitgeroepen tot een beschermd gebied. Dit komt vooral door de bijzondere vogels die rond het meer wonen. Een bezoek aan L’Albufera is absoluut de moeite waard als u iets anders wilt dan alleen strand.

Spanje
Valencia
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist