Ibiza

Ibiza, het feesteiland van Spanje.
Ibiza wordt ook wel het feesteiland van de Balearen genoemd. Op dit tropische eiland lopen de tempraturen tijdens de zomermaanden hoog op. Vanuit uw vakantiewoning kunt u heerlijk genieten van verkoeling in de zee. In de avond barst het nachtleven los en is het feesten geblazen. Jaarlijks komen veel jongeren naar het eiland om te feesten in de hipste clubs van Spanje.

Archeologische vindplaatsen op Ibiza.
Naast feesten is er ook tijd voor een stukje geschiedenis op het eiland. Op het eiland zijn verschillende archeologische vondsten gedaan. Een groot gedeelte hiervan staat tentoongesteld in het Archeologisch museum van Ibiza. Het museum ligt in de historische stad Eivissa. Tijdens uw toer door de historische stad kunt u een bezoek brengen aan het Ibiza Kasteel. Dit kasteel werd vroeger gebruikt als huisvesting voor een Arabisch leger. Tegenwoordig is het als kasteel te bezichtigen.

Het mooiste strand op Ibiza.
De Cala Llonga cove heeft het mooiste strand van Ibiza. U kunt hier met uw vakantiewoning perfect recreëren aan de zee. In de buurt van het strand kunt u verblijven in een hotel of in uw eigen vakantiewoning.
 

Spanje
Ibiza
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist