Extremadura

Extremadura
Vogelspotters en liefhebbers van de natuur brengen weken door in de regio Extremadura. Doordat het in deze regio meer draait om de rust en natuur is hier nog geen massa toerisme. Voor toeristen is het een vrij onbekend terrein. Als u een uniek stukje Spanje wilt ontdekken dan kunt u het beste hier uw tijd doorbrengen.

Het nationale park Monfragüe.
In de regio Extremadura ligt het nationale park Monfraque. In dit park liggen prachtige heuvels en lopen rivieren door de bossen heen. Het nationale park staat bekend om de verschillende soorten vogels en dieren. Tijdens een bezoek aan het nationale park kunt u een bezoek brengen aan de Castillo grotten. De grotten staan hoog op het verlanglijstje van de weinige toeristen die een bezoek brengen aan de rustgevende regio.

De prachtige geschiedenis in Extremadura.
In de regio kunt u betoverd worden door de prachtige geschiedenis. Verschillende bouwwerken uit de regio staan op de UNESCO lijst. Het archeologische terrein van Mérida is het meest indrukwekkendste. Verschillende monumenten uit de Romeinse tijd zijn bewaard gebleven en te bewonderen in de Spaanse stad.

Spanje
Extremadura
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist