Costa del Sol

Costa del Sol
Aan de Costa del Sol kunt u heerlijk genieten van de zon en prachtige stranden. De regio wordt omgeven met hoge bergen. Dit zorgt ervoor dat de wind wordt tegengehouden. U hebt zo geen last van een stevige wind. Vanuit uw vakantiewoning heeft u hoogstens last van een klein zeewindje. Aan de Costa del Sol is het vooral genieten van het prachtige weer en de mooie zandstranden.

Ontdek het authentieke Malaga.
De Costa del Sol ligt vlakbij het authentieke Malaga. In Malaga liggen verschillende bezienswaardigheden die ieder de moeite waard zijn om te bezoeken. Een favoriet onder de duizenden toeristen die jaarlijks de stad bezoeken is het Picasso Museum. Picasso is geboren in Malaga en hierdoor is het niet raar dat een gedeelte van zijn kunst hier tentoongesteld wordt. Nog een aanrader is de Malaga Kathedraal. Een barok kathedraal uit de achttiende eeuw.

Golfen in Marbella
Marbella langs de Costa del Sol wordt steeds meer een golfparadijs. Door het droge en warme klimaat zijn de omstandigheden ideaal voor een potje golf. U kunt dichtbij de zee golfen, waardoor u de ideale vakantie kunt combineren.

Spanje
Costa del Sol
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist