Costa Blanca

Costa Blanca, strand en nachtleven.
Aan de Middellandse Zee ligt het prachtige Costa Blanca. Dit warme kustgebied trekt ieder jaar weer veel toeristen. Vanuit uw eigen vakantiewoning kunt u verblijven aan de rand van het kustgebied. In de kuststreek wordt er genoten van het strand en de warme tempraturen. Het nachtleven in de streek bruist, waardoor zowel jong als oud geniet in de Costa Blanca.

Bezoek met de kinderen een pretpark aan de Costa Blanca.
Terra Mitica is een prachtig pretpark in de buurt van Benidorm. Met kinderen kunt u een bezoek brengen aan vijf thema’s. De thema’s zijn Egypte, Rome, Iberia, Griekenland en de eilanden. In het park zijn diverse attracties in de thema’s en er zijn verschillende live shows met in totaal tweehonderd acteurs. Terra Mitica is een uitje voor het hele gezin.

De mooiste palmbomen van Europa.
Palmeral de Elche is de mooiste palmbomen straat ter wereld. Meer dan tweehonderdduizend palmbomen staan in dit gebied. Het gebied is hierdoor uitgeroepen tot UNESCO werelderfgoed gebied. Over de palmbomen is zelfs een museum te vinden. Als u met uw accommodatie in de buurt bent dan kunt u hier heerlijk recreëren.
 

Spanje
Costa Blanca
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist