Castilië/La-Mancha

Castilie La Mancha
In het warme binnenland van Spanje ligt de regio Castilië / La Mancha. Verschillende steden in de regio staan bekend om hun historie en uitstraling. In de regio liggen verschillende monumenten en Werelderfgoedsteden. Natuurliefhebbers komen ook niets te kort. In de regio liggen verschillende nationale parken en natuurreservaten. Hier kunt u een wandeling maken door de prachtige natuur in het binnenland.

Archeologische pronkstukken in de regio Castilië / La Mancha.
In de regio zijn verschillende archeologische pronkstukken te vinden. In totaal zijn er zelfs vier archeologische parken te vinden waar u alles leert over de geschiedenis van het binnenland. De parken staan in het teken van vondsten uit drie verschillende tijdperken. Zoals de Romeinse tijd, de vroege Middeleeuwen en de bronstijd.

UNESCO stad Cuenca.
Cuenca staat hoog aangeschreven op de UNESCO werelderfgoedlijst. De stad staat bekend om haar prachtige hangende huizen. Tijdens en bezoek straalt de stad historie uit. De stad is een aanrader om een wandeling door te maken tijdens uw bezoek aan de regio Castilië / La Mancha vanuit uw vakantiewoning.

Spanje
Castilië/La-Mancha
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist