Canarische Eilanden

De Canarische eilanden - de eeuwige lente
Op slechts honderd kilometer afstand van de Marokkaanse kust liggen de Canarische eilanden. De Canarische eilanden is een regio met zeven eilanden en een aantal schiereilanden. Ieder eiland is uniek en heeft een andere uitstraling, waardoor een vakantiewoning in de regio afwisselend is.

Natuurliefhebbers bezoeken de Canarische eilanden om de eeuwige lente.
Bij de Canarische eilanden wordt er vooral gedacht aan luxe resorts en zandstranden. Maar de eilanden zijn ook zeer geschikt voor natuurliefhebbers. Doordat het weinig regent en de tempraturen stabiel en warm zijn kan er uitstekend gewandeld worden. La Palma, El Hiero en La Gomera hebben alle drie een prachtige natuur om te ontdekken.

Ontdek de eilandengroep vanuit Gran Canaria.
Het populairste eiland om te verblijven in een vakantiewoning is Gran Canaria. Ieder jaar bezoeken 2,5 miljoen toeristen het eiland. Op het eiland zijn verschillende accommodaties gevestigd en is er een bruisend nachtleven. Cultuur liefhebbers kunnen de bijzondere hoofdstad Las Palmas bezoeken. Liefhebbers van de natuur verblijven vooral in de prachtige bergen en vulkanische omgeving van Gran Canaria.
 

Spanje
Canarische Eilanden
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist