Andalusië

Vakantie Andalusië
In het zuiden van Spanje ligt het altijd warme Andalusië. De regio bestaat uit warme bergen en valleien langs de Middellandse zee en de Atlantische Oceaan. U kunt in de regio genieten van zon, zee en strand met een vleugje bergen en sportieve activiteiten.

Bezoek de vier grote steden in Andalusië.
De regio Andalusië is twee keer zo groot als Nederland. Het is hierdoor niet vreemd dat er vier grote steden in de regio liggen. De grote steden zijn Córdoba, Sevilla, Málanga en Granada. Jaarlijks brengen duizenden toeristen de steden een bezoek voor een stedentrip. Maar u kunt in de steden ook prima uw zomervakantie doorbrengen. Door de zuidelijke tempraturen is het klimaat het hele jaar door aangenaam.

Actief de vakantie doorbrengen in Andalusië.
Paardrijden door de vallei of wandelen over de bergtoppen. Een actieve vakantie doorbrengen kan uitstekkend in Andalusië. In de buurt van uw vakantiewoning is altijd wel een punt te vinden waarbij u actieve excursies kunt boeken.

Spanje
Andalusië
divider

Bezig met laden
Bezig met laden...
Deze moderne woning is vorig jaar geheel vernieuwd. Punta Lara 2 In de gezellige toch rustige wijk Punta Lara ligt deze woning die van alle gemakken is voorzien en ideaal is voor een gezin/echtpaar tot maximaal 5 personen. Vanaf de 3 terrassen heeft u zicht op de zee, de bergen en Nerja. Deze woning heeft een overdekt terras waar het met wat mi...
Per week vanaf  395,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 5 personen / Aantal kamers in Vakantiehuis 2 slaapkamers Meer informatie
Per week vanaf  395,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 5 personen
Aantal kamers in Vakantiehuis 2 slaapkamers

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist