Schotse Hooglanden

Schotse Hooglanden
De ruige natuur van Schotland kunt u het beste terugvinden in de Schotse Hooglanden. Hier vindt u nog hoge bergen en eindeloze heides waar niemand lijkt te wonen. Met een vakantiewoning op de Schotse Hooglanden verblijft u midden in de natuur. Als u even genoeg heeft van de bergen dan kunt u uitwaaien aan de kust. Hier vindt u verschillende vissersdorpen waar u verse visvangsten kunt eten als lunch of diner.

De lekkerste Whisky uit de Schotse Hooglanden.
Zelfs als u geen liefhebber bent van Whisky dan gaat u ervan houden in de Schotse Hooglanden. In Moray en Speyside vindt u verschillende Whisky distilleerderijen. Op de Schotse Hooglanden vindt u er in totaal zeven. Alle zeven staan ze hoog aangeschreven. Ieder jaar wordt er op de Schotse Hooglanden een Whisky festival gehouden waar u kunt proeven en genieten van de alcoholische drank.

Het monster van Loch Ness.
De Schotse Hooglanden zijn vooral bekend door het monster van Loch Ness. Het monster “Nessie” leeft in het diepste meer van Schotland. Een bezoek aan het meer kan geen kwaad want misschien legt u hem binnenkort ook op film vast.
 

Schotland
Schotse Hooglanden
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist