Noorwegen

Noorwegen vakantie
Noorwegen is een groot land met slechts vijf miljoen inwoners. Toeristen in het land komen vooral vanwege de prachtige natuur. Bij een vakantiein Noorwegen kunt u een vakantiewoning in het midden van de natuur huren. Een aantal attracties zijn de moeite waard om te bezichtigen tijdens een bezoek.

De fjorden van Noorwegen.
Het mooiste gebied met fjorden is Sognefjord. Het gebied staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het gebied hoort tot de mooiste gebieden ter wereld. De inhammen zijn ontstaan door het zeewater dat door de bergen is heen gespoeld. Het gebied is door National Geographic uitgekozen tot de populairste plek ter wereld om een vakantie door te brengen.

Lichtval in Noorwegen.
In de prachtige natuur van Noorwegen is het mooiste lichtval te beleven. Tijdens de wintermaanden kunt u opzoek gaan naar het Noorderlicht. Als u een accommodatie in de natuur heeft dan kunt u in de achtertuin het Noorderlicht bewonderen. Nog een lichtval wonder is de Middernachtzon. Tijdens de zomermaanden blijft de zon in Noorwegen 24 uur per dag schijnen. Reden genoeg om er s ‘nachts op uit te trekken in Noorwegen. 

Noorwegen
Noorwegen
divider

© 2008 - 2021 - De Vakantiespecialist