Slavonië

Slavonië
Als u een bezoek brengt aan de regio Slavonië dan gaat u even terug in de tijd. Oude gebruiken zoals het zingen van oude liederen of het dragen van kledingdracht. De regio is ontstaan door de doorkruising van rivieren. Dit zorgt voor een vruchtbare grond in de regio. Op de glooiende heuvels van het land wordt veel graan en maïs verbouwd.

Jagen en vissen in de natuur van Slavonië.
Onder begeleiding is het toegestaan om te gaan jagen in de regio Slavonië. Steeds meer toeristen komen naar het gebied om te gaan jagen. Onder begeleiding van een jager leert u meer over het jagen zelf en dat niet ieder willekeurig dier wordt afgeschoten. Naast jagen zijn er ook vis tripjes mogelijk. Vissen is in de regio een familie uitje en gebeurd op prachtige rivieren.

De wijnen van Slavonië.
De wijnen van Slavonië worden al jaren volgens een authentiek recept gemaakt. De wijnen zijn over de hele wereld bekend als de wijnen van Kroatië. Vanuit uw vakantiewoning kunt u als liefhebber van wijn de speciale wijnroute volgen. U komt zo langs de drie belangrijkste wijnboerderijen. 

Kroatië
Slavonië
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist