Sicilië

Sicilië
Steeds meer toeristen verblijven in een luxe accommodatie in Sicilië. Onder de toeristen is vooral de plaats Taormina bekend. Maar steeds vaker verblijven de toeristen op andere plaatsen in de regio. Een bezoek aan Taormina mag nog steeds niet ontbreken. In de regio zijn veel Griekse invloeden terug te vinden.

De regio van de maffia.
Iedereen weet dat Sicilië de regio van de maffia is. Inmiddels is de criminaliteit op het gebied van maffia aardig verdreven in de regio. Toch is er nog steeds wat van te merken tijdens een bezoek aan de regio. Liefhebbers van de maffia kunnen een bezoek brengen aan het maffia museum in Corleone. Ondanks dat de maffia aardig verdwenen is wordt het afgeraden om te praten met onbekende op straat. Wie weet duikt de maffia ineens op.

Genieten van zon,zee en strand.
Met een vakantiewoning op Sicilië kunt u genieten van een heerlijk klimaat. Als u wilt genieten op een mooi strand dan kunt u het beste voor een betaald strand kiezen. In ruil hiervoor krijgt u een eigen parasol met een strandbedje. Uiteraard zijn er ook gratis stranden in Sicilië. 

Italië
Sicilië
divider

© 2008 - 2024 - De Vakantiespecialist