Westland/Westfjorden

Westland
De streek waar de minste mensen wonen ligt in Westland, Vestfirðir. Westland bestaat vooral uit bergen en er is bijna geen vlak gebied. Dit geeft een prachtig uitzicht en vooral rust vanuit uw vakantiewoning. In de streek wonen slechts 4.000 inwoners en de rest bestaat uit vakantiewoningen en toeristen.

Betoverend mooi, het natuurreservaat in Westland.
Toeristen bezoeken de streek vaak per boot. Ze zoeken graag de rust van de omgeving op en de bewonderende wereld van het natuurreservaat. Het natuurreservaat bestaat uit ruig landschap. De mooiste bezienswaardigheid in Westland is de Dynjandi. Dit betekend letterlijk berg waterval en dit is ook waar de berg uit bestaat. Langs de berg klettert het water met een bloedgang naar beneden. Waardoor u hier prachtige foto’s van kunt maken.

Het noorderlicht in Westland.
Als het uw droom is om het noorderlicht te zien dan kunt u het beste een vakantiewoning in Westland huren. In de winter kan er met een boot een zoektocht gedaan worden naar het noorderlicht. Overdag kunt u in de regio opzoek gaan naar Orca’s. Voor vele is dit een bijzondere ervaring. 

IJsland
Westland/Westfjorden
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist