Samos

Samos
Samos is een Grieks eiland dat faam heeft gekregen door de olijven en wijngaarden. Eén van de betere zoete wijnen wordt geproduceerd op het eiland. Als u in een vakantiewoning op het eiland verblijft dan kunt u genieten van de Samos wijn en rust. Op dit eiland kunt u nog heerlijk tot rust komen aan het strand zonder overspoelt te worden met toeristen.

Bezoek de archeologische ruïnes op Samos.
Rondom de hellingen en bergen zijn diverse archeologische ruïnes terug gevonden op Samos. Een aantal ruïnes zijn ten toon gesteld voor de toeristen. De mooiste ruïnes zijn terug gevonden in Ireon en zeker een bezoekje waard. In Ireon is o.a. de godin Hera geboren. Voor de godin was een gigantische tempel gebouwd waarvan nog slechts één pilaar is overgebleven.

Winkelen en genieten van zon, zee en strand.
Winkelen kan op Samos in Samos Stad en in Karlovassi. Vanuit uw vakantiewoning zijn beide steden goed te bereiken en kunt u hier heerlijk winkelen. Tot rust komen aan het strand is met de warme tempraturen op Samos geen enkel probleem. Vanuit uw vakantiewoning is het een tip om een bezoek te brengen aan Agios als strand. 

Griekenland
Samos
divider

© 2008 - 2022 - De Vakantiespecialist