Mykonos

Mykonos
Het feesteiland van Griekenland is Mykonos. Jaarlijks komen duizenden toeristen naar dit eiland om een feestvakantie te beleven. Sterren uit de hele wereld komen naar dit eiland toe om te feesten. Naast de grote feesten zijn er prachtige stranden aanwezig en diverse luxe accommodaties.

Winkelen in klein Venetië.
Mykonos Stad of Mykonos Chora wordt ook wel klein Venetië genoemd. Dit kleine havenstadje is de hoofdstad van het eiland. In de stad staan karakteristieke Griekse woningen en kleine kerkjes. Daarnaast is er veel ruimte voor toeristen. Speciaal voor de toeristen die naar het eiland komen zijn er verschillende winkels in het centrum van de stad gebouwd. Net als op meerdere plaatsen in Griekenland zijn er in Mykonos opgravingen geweest. De vondsten zijn tentoongesteld in het archeologisch museum in Mykonos stad.

Zwemmen in het heldere water van Mykonos.
De stranden zijn goudbruin en de zon schijnt altijd prachtig aan de blauwe hemel. Vanuit uw vakantiewoning in Mykonos kunt u zwemmen in het heldere water. De meeste stranden liggen dichtbij uw eigen accommodatie.
 

Griekenland
Mykonos
divider

© 2008 - 2022 - De Vakantiespecialist