Macedonië

Macedonië
In het noorden van Griekenland ligt de regio Macedonië. De regio ligt meer in het binnenland van Griekenland. In Macedonië is vooral de natuur erg belangrijk. Verschillende gebieden in het land zijn beschermd door internationale wetten. Er zijn ook diverse nationale parken te vinden. Naast de beschermde natuur is er veel vruchtbare landbouwgrond in de regio.

Bezienswaardigheden in Macedonië.
Macedonië heeft verschillende bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn. Vanuit uw vakantiewoning kunt u bijvoorbeeld een excursie maken naar Olympus. Olympus is de berg van de Griekse goden. Nog een bezienswaardigheid is Vergina. Vergina is een archeologisch gebied in Macedonië. Hier zijn diverse opgravingen te vinden uit de oudheid.

Wintersporten in Macedonië.
Macedonië is een regio waar toeristen vanuit hun vakantiewoning kunnen gaan wintersporten. Er zijn twee bergen waar tijdens de wintermaanden regelmatig sneeuw ligt. U kunt gaan wintersporten in het Pindos gebergte of in Serres. Beide hebben prachtige accommodaties, waardoor u op een onvergetelijke wintersportvakantie kunt gaan. 

Griekenland
Macedonië
divider

© 2008 - 2022 - De Vakantiespecialist