Corfu

Corfu
Eén van de bekendste vakantie eilanden van Griekenland is Corfu. Vanuit de lucht is het al zichtbaar dat Corfu een eiland vol met natuur is. Zodra u land ziet u al hoe groen het eiland is. Naast de natuur zijn er prachtige zandstranden met stuk voor stuk een blue flag. Dit betekent dat de zandstranden van Corfu aan de hoogste hygiëne en veiligheidseisen voldoen. Zodat u gerust kunt genieten van een welverdiende zon, zee en strand vakantie.

Prachtige bezienswaardigheden op het eiland.
Toeristen maken jaarlijks meerdere excursies naar de talrijke bezienswaardigheden op het eiland. Zo brengen ze een bezoek aan het Achilleion oftewel het paleis van prinses Sisi. Corfu Stad is ook een bezienswaardigheid die erg in trek is. In Corfu stad staan prachtige gebouwen en liggen gezellige straatjes. Een aanrader is een bezoek aan de oude stadsmuren of het Venetiaanse fort.

Ga op ontdekkingstocht in de natuur van Corfu.
Niet alleen de stranden zijn prachtig, maar ook de natuur van het eiland zelf. Corfu leent zich uitstekend om een mountainbike te huren en vanaf uw accommodatie door de bossen te fietsen. Onderweg komt u meerdere olijfbomen, cypressen en prachtige landschappen met natuurschoon tegen. Ontdek vooral de omgeving tijdens uw vakantie op Corfu. 

Griekenland
Corfu
divider

© 2008 - 2022 - De Vakantiespecialist