Centraal Griekenland

Centraal Griekenland
Centraal Griekenland is het bergachtige gebied van Griekenland. U heeft hier adembenemende uitzichten vanuit uw vakantiewoning. De Grieken vergelijken de regio vooral met hun eigen stukje Zwitserland. Doordat de regio een combinatie van bergen, bossen en water is. Veel vakantieliefhebbers van Griekenland zijn vaak nog niet bekend met deze bijzondere regio.

Bezoek het ski centrum in centraal Griekenland.
Toeristen denken vaak aan een zonnige vakantie in Griekenland. Maar in de winter kunt u verblijven in een vakantiewoning vlakbij het ski centrum in centraal Griekenland. In het Parnassos Ski centre kunt u skiën op de berg Panassos. In totaal ligt er 36 km aan piste waar u met veel plezier naar beneden kunt gaan.

Archeologische schatten in centraal Griekeland.
In de regio centraal Griekenland zijn diverse archeologische schatten te vinden. In Orchomenos vindt u diverse ruines tempels en pronkstukken. Een mooi archeologisch museum vindt u in Thebes. Thebes is tevens de geboorteplaats van Hercules. Ontdek de pronkstukken en het bijzondere binnenland van Centraal Griekenland vanuit uw eigen vakantiewoning. 

Griekenland
Centraal Griekenland
divider

© 2008 - 2022 - De Vakantiespecialist