Loire

Vakantiehuizen Loire - kastelen en wijnen

De Loire is beroemd om de vele Renaissance kastelen en de wonderschone omgeving. Een van de aanraders in de Loire is het enorme jachtslot Chambord met de prachtige dubbele draaitrap van Leonardo da Vinci. Laat u ook verrassen door Chenonceau in de rivier de Cher of de sprookjeskastelen Ussé, Blois en Cheverny. Vakantiehuizen Loire. Saint-Étienne, de hoofdstad van de Loire, staat bekend om de indrukwekkende architectuur en de prachtige groene parken. Geniet ook van de fantastische restaurants die de Loire u te bieden heeft. En vergeet vooral niet te proeven van de heerlijke Loire-wijnen zoals een Sancerre of Muscadet.

Legendarisch in de regio Loire is de rivier. De Loire rivier heeft zelfs een plekje op de UNESCO werelderfgoedlijst verkregen. Midden op de rivier vindt u groene eilanden en een goed onderhouden natuur. De Loire is de laatste wilde rivier van Europa en hierdoor een unieke bezienswaardigheid die u niet mag missen.
Vakantiehuizen in de Loire vindt u bij devakantiespecialist.nl Ook particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in de Loire kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Frankrijk
Loire
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist