Elzas/Vogezen/Lotharingen

Vakantiehuizen in de Elzas/Vogezen/Lotharingen - Vakantie

Deze fantastische regio in Frankrijk bestaat uit de Elzas, de Vogezen en Lotharingen. De Elzas bestaat uit fantastische landschappen, moerasweiden en wijngaarden. Een perfecte bestemming voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een rustige vakantie in een prachtige omgeving. Vakantiewoningen Elzas Vogezen. In de Vogezen vindt u het Natuurpark van de Ballons des Vosges. De Vogezen biedt een wonderschone natuur met het meer van Malsaucy en de bergen die ideaal zijn om te parapenten. Lotharingen, of de Lorraine, is een stukje Frankrijk dat zeer de moeite waard is. Lotharingen zit vol cultureel erfgoed, historie en is een prima startpunt voor een ontdekkingsreis door de Elzas/Vogezen/Lotharingen.

De regio Vogezen is letterlijk en figuurlijk één van de hoogtepunten van Frankrijk. Door de hoge bergen kunt u prima wintersporten in de regio. Wintersporten kan hier in de bijzondere natuur. Tijdens de zomermaanden kunt u een bezoek brengen aan Elzas. U vindt hier de Pays des Etangs oftewel een prachtige merenlandschap omgeven met de bossen van Argonne. Beleef de authentieke Franse natuur in de regio’s Elzas, Vogezen en Lotharingen.Vakantiehuizen in de Elzas Vogezen vindt u bij devakantiespecialist.nl
Ook particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in de Elzas Vogezen kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Frankrijk
Elzas/Vogezen/Lotharingen
divider

© 2008 - 2024 - De Vakantiespecialist