Drôme

Vakantiehuizen Drôme - Rust en weldaad

De prachtige streek Drôme ligt in Zuid-Frankrijk. In Drôme wordt u verblijdt met indrukwekkende lavendelvelden, bochtige landweggetjes en natuurlijk de olijfboomgaarden. Wanneer u op vakantie gaat in Drôme bezoek dan ook Montélimar. Dit pittoreske stadje staat bekend om haar heerlijke nogaproductie, maar ook musea zijn volop te vinden in deze regio. Vakantiehuizen Drome. Wilt u meer weten over olijven en olijfolie dan zit u goed in Nyons. Rijdt met de auto over de prachtige heuvels van Drôme en geniet van de olijfbomen en het fantastische uitzicht. Neemt u ook de verrekijker mee om vogels en wild te spotten in Drôme!

In de Drôme worden nog ambachtelijke beroepen uitgevoerd. U vindt hier kleine boeren bedrijven of pottenbakkers en keramiekfabrieken. Als u de authentieke ambachten nog wil bewonderen dan kunt u een bezoek brengen aan Revol of Jars. Verschillende beroepen stammen af van familietradities zoals het maken van olijvenmanden. U kunt het allemaal beleven en bewonderen in het adembenemende Drôme. Vakantiehuizen in de Drome vindt u bij devakantiespecialist.nl
Ook particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in de Drome kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Frankrijk
Drôme
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist