Dordogne

Dordogne, foie gras, truffels, canard en vakantiehuizen.

De Dordogne biedt een enorme variëteit aan landschappen. Van prehistorische grotten met diertekeningen tot de glooiende heuvels met prachtige kastelen. Culinair gezien is de Dordogne ook zeker een aanrader! Proef bijvoorbeeld de bekende foie gras, de heerlijke truffels of de voortreffelijke confit de canard. Ook de beroemde wijn uit de Dordogne, de Bergerac, mag niet vergeten worden. Vakantiehuizen Dordogne. Sarlat is een fantastische stad om te bezoeken. Geniet van de vele marktpleinen, de pittoreske steegjes en de heerlijke hapjes op de terrasjes. Liefhebbers van de natuur worden goed verwend in de Dordogne waar ze kunnen genieten van de wonderschone wijngaarden en de prachtige druipsteengrotten.

De Dordogne heeft een grote historische waarde voor toeristen. Vanuit uw vakantiewoning kunt u een bezoek brengen aan het pre historische leven. Bijna nergens ter wereld kunt u nog een bezoek brengen aan abri woningen. In deze woningen leefde de mensen tienduizenden jaren geleden. U vindt hier nog prachtige muurtekeningen en u krijgt een idee van de Dordogne in pre historie.Vakantiehuizen in de Dordogne vindt u bij devakantiespecialist.nl
Ook particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in de Dordogne kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Frankrijk
Dordogne
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist