Champagne Ardennen

Vakantiehuizen Champagne-Ardennen - Epernay

De regio Champagne-Ardennen staat bekend om haar wijnen, de groene omgeving en de historische steden. Echte champagne vindt u in de champagnestad Épernay. Vakantiehuizen Champagne Ardennen. In de l’Avenue de Champagne zijn wereldberoemde champagnehuizen gevestigd zoals Moët et Chandon, Laurent-Perrier en Mercier. Wanneer u in de Champagne-Ardennen bent maak dan een wandeling door de stad Reims en bewonder de prachtige monumenten. Bezoek ook de kathedraal, het paleis en de Romeinse triomfboog Porte Mars. Kastelen zijn volop te vinden in de Champagne-Ardennen, zoals het indrukwekkende kasteel Fort in Sedan. De bossen in de Champagne-Ardennen zijn ideaal voor wandelingen en fietstochten, maar u kunt er ook heerlijk picknicken.

In de Champagne-Ardenne beleeft u nog de authentieke gastvrijheid van Frankrijk. Proef de echte Champagne uit de streek en laat uw reis beginnen langs culinaire hoogstandjes. Alle lokale specialiteiten worden in de streek uiteraard met champagne geserveerd. De champagne vloeit in de regio rijkelijk.
Vakantiehuizen in Champagne Ardennen vindt u bij devakantiespecialist.nl. Ook particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in Champagne Ardennen kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Frankrijk
Champagne Ardennen
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist