Bretagne

Vakantiehuizen Bretagne - Culinair genieten

Een vakantie op het schiereiland Bretagne is helemaal tot rust komen. Bretagne biedt een verscheidenheid aan landschappen: van rotsachtige stranden en steile kliffen tot prachtige eilandjes en bijzondere flora en fauna. Culinair genieten doet u ook in Bretagne van de heerlijke crêpes, een ware specialiteit! Vakantiehuizen Bretagne.  De hoofdstad van Bretagne is Rennes. Hier vindt u prachtig bewerkte arbeidershuisjes en gezellige pleintjes. Saint-Malo met haar eeuwenoude stadsmuur en prachtige golfslagen tegen de ruige rotsen is een aanrader. Bretagne herbergt ook imposante kastelen, zoals het 15e eeuwse kasteel in Dinan, waar u zicht in de tijd van de Middeleeuwen waant.

In de regio Bretagne kunt u heerlijk uitwaaien langs het stand. De regio staat bekend om haar 1200 kilometer lange kustlijn. Het beoefenen van watersport is hierdoor geen enkel probleem. U kunt hier leren windsurfen of surfen in de zee van Bretagne. De schoonheid van de omgeving is bijna onvergetelijk mooi. Vakantiehuizen in Bretagne vindt u bij devakantiespecialist.nl
Ook particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in Bretagne kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Frankrijk
Bretagne
divider

© 2008 - 2024 - De Vakantiespecialist