Bourgogne

Vakantiehuizen Bourgogne - Wijnfeesten

Bij de streek de Bourgogne denkt u aan de Bourgondische wijnen en de verrukkelijke gastronomie. In de wijnhoofdstad Beaune, worden ieder jaar weer in de maand november de wereldberoemde wijnfeesten gehouden. Vakantiehuizen Bourgogne een absolute aanrader voor een prachtige vakantie. Een streek met vergezichten, heuvelachtig en groen. Historische gebouwen en brede rivieren. Wonderschone dorpjes en vooral wijn, wijn en wijn. Hier komen de grote namen vandaan als Chablis, Cotes de Nuits en Cotes de Beaune.
 

Naast de wijnen zijn er verassend veel bezienswaardigheden te ontdekken in Bourgogne. Maak kennis met het historische erfgoed van de regio. U zult betoverd raken van al het moois dat u hier tegenkomt. Midden in de regio vindt u de stad Beaune, een historische stad met wijn in haar wortelen. Of bezoek het kasteel van Châteauneuf. Bijna nergens vindt u een bijzondere combinatie van natuur, cultuur en geschiedenis zoals in Bourgogne.Vakantiehuizen in de Bourgogne vindt u bij devakantiespecialist.nl
Ook particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in de Bourgogne kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Frankrijk
Bourgogne
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist