Auvergne

Vakantiehuizen Auvergne - vulkaanparadijs

De Auvergne heeft toeristisch gezien ontzettend veel te bieden. Het bekendst is de Auvergne om haar vulkanen in de Puy de Dôme waar maar liefst 80 oude vulkanen zijn te vinden. Naast vulkanen zijn er ook volop leuke plaatsjes te bezoeken in de Auvergne. Vakantiehuizen Auvergne. Breng een bezoekje aan Vichy, de stad van de cosmeticaproducten en de overheerlijke kuurbaden. Ook het gezellige Clermont-Ferrand, de hoofdstad van de Auvergne, is ook een leuke bestemming voor een dagje weg. Cultuurliefhebbers vinden vele oude Romaanse kerkjes en prachtige kasteelruïnes in de regio de Auvergne. Ook kunt u hier uitstekende wandelvakanties uitstippelen.

In eerste instantie lijken de Auvergne prachtig groen. Maar de regio is ondanks het vulkaanlandschap zeker weten waterrijk te noemen. Ruim 23.000 kilometer aan waterwegen zijn er in de regio te vinden. Door de oude vulkanen zijn er prachtige meren ontstaan die de moeite waard zijn om te bezichtigen. Breng een bezoek aan Lac du Guéry één van de mooiste natuurlijke stuwmeren van Frankrijk. Vakantiehuizen in de Auvergne vindt u bij devakantiespecialist.nl
Ook  particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in de Auvergne kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Frankrijk
Auvergne
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist