Zuid Finland

Zuid Finland
Tot rust komen kan perfect in het bruisende Zuid Finland. De hoofdstad van de regio was vroeger de hoofdstad van Finland. Turku is tevens de oudste stad van Finland en heeft diverse historische gebouwen. Uiteraard mag een bezoek aan de huidige hoofdstad Helsinki niet ontbreken tijdens een bezoek aan de regio. Winkelliefhebbers mogen de stad niet verlaten zonder een bezoek aan Stockmann. Dit is het grootste warenhuis van Finland en hier verkopen ze werkelijk alles.

Ontspannen op het water in Zuid Finland.
De regio Zuid Finland is omgeven met water en hierdoor uitstekend geschikt voor watersportliefhebbers. Vanuit uw vakantiewoning kunt u verschillende watersporten beoefenen. U kunt in Zuid Finland zwemmen, vissen en zeilen vanuit uw eigen accommodatie. Geniet van de natuur om u heen als u ontspant op het Finse water.

Leuke uitstapjes in de regio.
Zuid Finland is een regio met de meeste inwoners en heeft hierdoor verschillende mogelijkheden tot uitstapjes. U kunt een bezoek brengen aan verschillende steden en historie. Bijvoorbeeld het kasteel van Turku of een bezoek aan historische monumenten in de stad. U kunt het niet bedenken of u beleefd het vanuit uw vakantiewoning in Zuid Finland.         

Finland
Zuid Finland
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist