Oost Finland

Oost Finland
De regio Oost Finland is een grens regio met Rusland. Hierdoor zijn er een aantal invloeden van Rusland duidelijk te herkennen in de regio. Zo neemt het orthodoxe geloof steeds meer toe in Oost Finland vergeleken met andere regio’s. Naast de inwoners zelf kunt u in de prachtige natuur genieten van Oost Finland.

De regio ontdekken met een kano.
De regio Oost Finland kent verschillende rivieren en meren. De meeste rivieren hebben stroomversnellingen, waardoor kano liefhebbers uren op het water kunnen verblijven. Het is mogelijk om in een vakantiewoning bij een rivier te verblijven. Vanuit hier kunt u diverse kanotochten maken door de regio. Vanaf het water maakt u op een compleet nieuwe manier kennis met Oost Finland.

Breng een bezoek aan Mikkeli.
De hoofdstad van de regio Oost Finland is Mikkeli. Deze unieke stad ligt aan een prachtig meer. Waardoor u vanuit een vakantiewoning in Mikkeli het mooiste uitzicht heeft. In de wintermaanden kan het ijskoud zijn en valt er veel sneeuw in de stad. Een leuke tip is om vanuit Mikkeli te kiezen voor cross country skiing. Een leuke activiteit waarbij u veel ziet van de prachtige natuur in de regio Oost Finland.

Finland
Oost Finland
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist