Lapland

Lapland
Sprookjes komen uit tijdens de wintermaanden in de regio Lapland. Vanuit uw vakantiewoning komt u in de winter terecht met ijskoude tempraturen. De omgeving wordt omgeven door sneeuw en natuurlijk het prachtige Noorderlicht. Door de koude nachten is de lucht helder en kunt u de meest bijzondere sterren zien vanaf het terras van uw accommodatie in Lapland.

Unieke excursies door de sneeuw.
In Lapland kunt u unieke excursies maken door de sneeuw. Maak een noorderlicht excursie op een eigen sneeuwscooter. Of ga op bezoek bij een sledehonden boerderij waar u kennis maakt met de roedel en u zelf een stukje gaat rijden. Nog een unieke ervaring is het land van de Kerstman in Lapland. Het hele jaar door kunt u kennis maken met de enige echte Kerstman.

Op wintersport in Lapland.
Lapland is bijna altijd sneeuwzeker en daardoor uitstekend geschikt voor een wintersport vakantie. Vanuit verschillende vakantiewoningen kunt u direct de piste oplopen. U kunt zo in alle rust gaan snowboarden of skiën. Als u een sneeuwzekere vakantie wilt beleven dan brengt u een bezoek aan de regio Lapland.

Finland
Lapland
divider

© 2008 - 2024 - De Vakantiespecialist