Zwarte Woud

Zwarte Woud
In het zuidwesten van Duitsland ligt het Zwarte Woud. Een groot gedeelte van de regio bestaat uit het middelgebergte. Door de bergen is er een uniek landschap in de regio ontstaan, waardoor er meerdere activiteiten mogelijk zijn. Van wandelen tot recreatie in de sneeuw alles kan vanuit een accommodatie in het Zwarte Woud.

Op wintersport in het Zwarte Woud.
In totaal is er 250 km aan ski pistes te vinden in het Zwarte Woud. Vanuit uw vakantiewoning kunt u al snel de ski piste op. Zodra de eerste sneeuw gevallen is kunt u in de auto stappen voor een weekend wintersport in het Zwarte Woud. U kunt met een ski lift naar de top van de berg en zelf kiezen wat voor sport u gaat beoefenen. U kunt gaan skiën, snowboarden of gaan langlaufen. Alles is mogelijk tijdens een vakantie in het Zwarte Woud.

Liefhebbers van wandelen kijken hun ogen uit.
In het Zwarte Woud lijkt wandelen bijna uitgevonden. Tijdens de zomermaanden kunt u verschillende routes afleggen en kennis maken met de regio. Er bestaan diverse wandelgidsen met verschillende routes, waardoor u altijd de mooiste plekjes tegenkomt tijdens uw wandelingen. De meeste routes liggen waarschijnlijk ook nog eens in de buurt van uw vakantiewoning.

Duitsland
Zwarte Woud
divider

© 2008 - 2022 - De Vakantiespecialist