Westerwald

Westerwald
In de regio Westerwald ontdekt u het echte buitenleven van Duitsland. De regio wordt omgeven met rivieren, beekjes en heuvels. In de regio zijn verschillende natuurparken en bossen te vinden. De regio Westerwald is minder bekend onder de toeristen. Toch brengen jaarlijks duizenden toeristen een bezoek aan Keulen in Westerwald.

Bezoek de grote steden.
Keulen is één van de grote steden in Westerwald. Het is één van de oudste steden van Duitsland en heeft hierdoor veel historie. Een beroemd gebouw uit de geschiedenis is de Dom van Keulen. Naast de historische gebouwen is Keulen een echte winkelstad. U kunt vanuit uw accommodatie heerlijk een dagje eropuit. Een andere oude stad is Koblenz gelegen aan de Moezel en de Rijn. U kunt vanuit hier een boottocht maken over de Rijn en op een unieke manier de stad bezichtigen.

Kastelen langs de Rijn.
Langs de Rijn zijn diverse kastelen gebouwd in de regio Westerwald. U kunt er meerdere bezichtigen tijdens uw bezoek aan de regio. De burchten en kastelen liggen allemaal tussen Rüdesheim en Koblenz. Dit gebied wordt de Bovenvallei Rijndal genoemd en is beschermd door UNESCO. U kunt een vakantiewoning boeken met een prachtig uitzicht op de kastelen of burchten. Zo beleeft u een unieke vakantie in Westerwald.
 

Duitsland
Westerwald
divider

© 2008 - 2022 - De Vakantiespecialist