Ostsee

In de Duitse Ostsee regio is meer dan 350 km kust te vinden. U kunt hier vanuit uw vakantiewoning het strand oplopen en heerlijk gaan uitwaaien. Rond het strand vindt u in de regio kleine vissersdorpjes met een lange geschiedenis. Meer dan 180 dorpen en steden zijn de moeite waard om te bezoeken in de Ostsee regio.

Breng een bezoek aan de nationale natuurparken.
Nationaal park Vorpommersche Boddenlandschaft heeft meer dan 200.000 hectare aan natuurgebied. U kunt het onaangetaste natuurgebied zelf bezoeken of onder begeleiding. Als u onder begeleiding een bezoek brengt krijgt u meer te horen over de bijzondere fauna en flora in het natuurpark.

Maak kennis met de onderwaterwereld in de Ostsee.
Ostsee staat in het teken van de zee en wateren. Vanuit uw vakantiewoning kunt u verschillende attracties bezoeken die in het teken staan van de onderwaterwereld. In het Aquatic Centre Fehmarn ontdekt u één van de grootste aquariums van Europa. U kunt zien hoe een haai recht op u af zwemt. Of breng een bezoek aan het German Oceanographic Museum. Een museum met exposities over de onderwaterwereld. In 2010 werd het museum tot het beste museum van Europa gekroond. Er zijn genoeg attracties te ontdekken in de Ostsee regio.

Duitsland
Ostsee
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist