Lünenburger Heide

Even tot rust komen in een eigen vakantiewoning op de Lünenburger Heide. Dat is in het kort omschreven waar het omdraait in de regio bij Hannover. U vindt in de Lünenburger Heide nog vakantiewoningen in het midden van de heide en de natuur. Met uitzicht op de bossen of op een rivier.

Bezoek dorpjes en steden in de Lünenburger Heide.
Naast de prachtige natuur kunt u dorpjes en steden bezoeken in de Lünenburger Heide. Aan de rand van een heide ligt Celle. Dit historische dorpje staat vol met vakwerkhuizen en ze zijn allemaal onbeschadigd de oorlog uitgekomen. Naast de vakwerkhuizen staat hier ook slot Celle. Een groot kasteel uit 1292 die u ook vanbinnen kunt bezichtigen. Shopliefhebbers kunnen en bezoek brengen aan de grote stad, Hannover. Hier kan prima gewinkeld worden en u kunt even ontsnappen aan de rust en natuur.

Breng een weekend door in het mooiste wandelgebied van Europa.
Op de Lünenburger Heide ligt het mooiste wandelgebied van Europa. Ga op de fiets of wandel door de Südheide. Sommige afstanden kunnen zelfs afgelegd worden met de auto. Maar wandelend krijgt u het mooiste beeld van de natuur en heide rond uw vakantiewoning.

Duitsland
Lünenburger Heide
divider

© 2008 - 2023 - De Vakantiespecialist