Eifel

Tegen de Ardennen van Duitsland en Luxemburg aan ligt de Eifel. Een prachtig natuurgebied met heuvels en bossen. De bergen die ontstaan zijn in het natuurschoon bestaat uit dode vulkanen. Waardoor er een groen heuvelachtig landschap is ontstaan. In de Eifel kunt u terecht voor de natuur en pittoreske dorpjes.

Wandelen langs rivieren en dorpjes.
De Eifel staat bekend als een wandelgebied voor de liefhebbers. Er zijn verschillende aangegeven routes beschikbaar. U kunt wandelen door de groene natuur en bergen. Maar u kunt ook wandelen langs dorpjes en rivieren. Vanuit uw vakantiewoning staat u in een zeer korte tijd langs de Prüm. Dit is een rivier waar regelmatig wildwater activiteiten worden beoefend. Denk hierbij aan raften of kanoën door de weelderige natuur.

Er even helemaal uit, in de Eifel.
De Eifel ligt dicht bij de Nederlandse grens. Toch hebt u even het idee dat u aan de andere kant van de wereld verblijft in een vakantiewoning in de Eifel. Dit is de kracht van het natuurgebied en de toeristische plaatsen. Bezoek Eifel en zie de regio met eigen ogen.

Duitsland
Eifel
divider

© 2008 - 2022 - De Vakantiespecialist