Bodensee

De Bodensee is één van de mooiste natuur regio’s in het grensgebied van Duitsland. Dit uitgestrekte zoetwatermeer ligt als een soort drielandenpunt in Duitsland. Aan de grens liggen de landen Oostenrijk en Zwitserland. Tijdens de zomermaanden kunt u verblijven in een vakantiewoning in de buurt van dit prachtige meer.

Recreëren op het water.
De Bodensee nodigt u graag uit om te recreëren op het water. In de zomermaanden kunt u vanuit uw accommodatie zwemmen in het meer of zelfs duiken. Voor duikers zijn er speciaal scheepwrakken op de bodem neergelegd op een diepte van 45 meter. Tijdens de zomermaanden loopt de watertemperatuur op naar een aangename tempratuur. Waardoor u in een prachtige omgeving kunt recreëren.

Maak een wandeling door de prachtige natuur.
De natuur rondom de Bodensee is weelderig met prachtige kleuren en diepgang. Rondom het meer zijn verschillende toeristische attracties te bezoeken. Bezoek Mainau op het bloemeneiland, waar u een paleis in barokstijl kunt bezoeken. Of breng een bezoek aan de grootste stad van de Bodensee, Konstanz. Er is genoeg te beleven en te ontdekken in de regio Bodensee.

Duitsland
Bodensee
divider

© 2008 - 2022 - De Vakantiespecialist