Berlijn/Brandenburg

Rondom Berlijn ligt de waterrijke regio Brandenburg. In de regio is ruim 30.000 km aan stromend water te vinden. Hiermee is Berlijn / Brandenburg het grootste waterlandschap van Europa. Breng een bezoek aan het Spreewald en ontdek kleine rivieren en bosrijke landschappen. Met een vakantiewoning in de buurt van Spreewald kunt u even helemaal tot rust komen.

Ontdek paleizen en parken van de werelderfgoedlijst.
Postdam, is de deelstaathoofdstad van de regio Berlijn / Brandenburg. Maak hier op een bijzondere manier kennis met de regio. In Postdam vindt u verschillende grote paleizen en parken. Ze staan stuk voor stuk op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Vanuit een accommodatie in de regio staat u al snel in Postdam. U beleeft hier cultuur en geschiedenis uit diverse landen binnen één stad. Dat is in één zin omschreven de pracht en praal van Postdam.

Bezoek de hoofdstad Berlijn.
Geschiedenis en cultuur komen samen in de winkelhoofdstad van Duitsland, Berlijn. Berlijn heeft voldoende geschiedenis, dat vandaag de dag nog is terug te vinden. Van de Berlijnse muur tot de Bradenburger Tor. Vanuit een vakantiewoning in de regio kunt u regelmatig een bezoekje brengen aan de indrukwekende hoofdstad.

Duitsland
Berlijn/Brandenburg
divider

© 2008 - 2022 - De Vakantiespecialist