Lanzarote

De bijnaam van Lanzarote is vuureiland vanwege de bijzondere oorsprong van het eiland. Het eiland bestaat uit in totaal geteld 300 vulkanen. Alle vulkanen zijn slapend en te bewonderen tijdens een prachtige wandeling. Een gedeelte van het eiland is nog bedekt met vulkanisch gesteente door een uitbarsting. Dit gedeelte is uitgeroepen tot Nationaal Park Timanfaya.

Toeristische activiteiten op het eiland.
Lanzarote is een populair vakantie eiland vanwege de aangename tempraturen. Naast de warme tempraturen, zon, zee en strand zijn er verschillende activiteiten. Uniek is een speciale kamelentocht over het eiland. U kunt op een kameel het eiland gaan verkennen. Naast een kameel is Lanzarote een prima eiland voor surfliefhebbers. Er zijn verschillende mogelijkheden om te leren surfen of zelf te gaan surfen.

Ontdek schilderachtige dorpjes en wijnstreken.
Vanwege het gunstige weer en klimaat is Lanzarote de ideale plek om wijn te maken. La Geria is de wijnstreek van Lanzarote waar u alles leert over de wijnen van het eiland. Naast een bezoek aan de wijnstreek kunt u een bezoek brengen aan Yaiza en Haría. Tijdens een bezoek aan de dorpjes heeft u het idee dat u wandelt in een schilderij. Benieuwd naar Lanzarote? Verblijf in een aangename vakantiewoning of accommodatie aan het strand.

Can. Eilanden
Lanzarote
divider

© 2008 - 2022 - De Vakantiespecialist