Gran Canaria

Het populairste eiland op de Canarische eilanden is Gran Canaria. Jaarlijks trekken miljoenen toeristen naar dit eiland. Dit betekent dat er genoeg te beleven is voor een strandvakantie. Breng een bezoek aan één van de toeristische attracties of de hoofdstad Las Palmas. Van cultuur tot natuur, werkelijk alles is op het eiland te vinden. U bezoekt de attracties eenvoudig vanuit een particuliere vakantiewoning aan het strand.

Historische steden en natuurgebieden.
Las Palmas is de hoofdstad van Gran Canaria met een lange geschiedenis. Bezoek hier historische gebouwen en leer de geschiedenis kennen. U kunt o.a. het huis van Columbus bezoeken en de oude kerk La Vegueta. Nog een aanrader is Teror een stad met historische gebouwen met een religieuze achtergrond. Natuurliefhebbers kunnen verschillende plantages en boomgaarde bezoeken. Maar ook Santa Brígida is een aanrader. Dit is een bloemrijk gebied waar o.a. een grote rumfabriek gevestigd is.

Toeristische activiteiten op het eiland.
Verschillende toeristische activiteiten worden georganiseerd op Gran Canaria. Vanuit uw accommodatie kunt u golven op één van de acht golfbanen. Of breng een bezoek aan één van de vele duikscholen om de prachtige onderwater natuur te bewonderen.   

 

Can. Eilanden
Gran Canaria
divider

© 2008 - 2022 - De Vakantiespecialist