Oost-Vlaanderen

Fietsen, wandelen, cultuur en ontspannen op het water. Dit zijn zomaar een paar steekwoorden om de provincie Oost-Vlaanderen te omschrijven. Puur genieten kunt u vanuit een accommodatie in Oost-Vlaanderen. Dit kan actief in de omgeving op de fiets of in een bootje op het water. De natuur in Oost-Vlaanderen behoort tot één van de mooiste in België, waardoor actief genieten extra mooi is meegenomen.

Op de fiets door Oost-Vlaanderen.
Oost-Vlaanderen heeft veel tijd besteed in het aanleggen van fietsroutes door de regio. U kunt kiezen uit zestig routes met ieder een eigen thema en omgeving. Online kunt u een fietsroute plannen of er gewoon heerlijk zelf opuit gaan. Langs de routes liggen verschillende versnaperingen te wachten, waardoor en vakantie in Oost-Vlaanderen extra leuk wordt.

Ontspannen op het water.
Oost-Vlaanderen heeft ruim vierhonderd kilometer aan waterwegen liggen. Vanuit uw vakantiewoning kunt u op het water ontspannen. Er zijn zelfs accommodaties gelegen aan het water. Als u zelf een eigen boot heeft dan kunt u hier aanleggen. Maar u kunt ook een boottocht maken met één van de vele rederijen in Oost-Vlaanderen.

België
Oost-Vlaanderen
divider

© 2008 - 2024 - De Vakantiespecialist