Ardennen, Luik

Beleef een historische vakantie midden in de Ardennen in de Belgische provincie Luik. In de provincie gaat u terug naar de Middeleeuwen tijdens een bezoek aan één van de vele kastelen. Een aanrader is Chateau de Jehay of Kasteel Reinhardstein.

Ontspannen in de kuuroorden van Spa.
Een bekende waterbron is gelegen in de fascinerende natuur van de Ardennen. In Spa kunt u ontspannen in een kuuroord van de waterbron. Met een vakantie in Luik heeft u de keuze uit Spa en Chaudfontaine. Als u nog niet tot rust bent gekomen dan kunt u een bezoek brengen aan het natuurreservaat de Hoge Venen.

Dichtbij huis op wintersport in Luik.
Met vakantie op wintersport in Baraque-de-Fraiture. Als er sneeuw ligt in de Ardennen kunt u vanuit uw eigen huisje langlaufen of ski’en. U bent hier al in slechts een paar uur rijden vanaf Nederland. U kunt er hier even heerlijk tussenuit in uw eigen accommodatie.

België
Ardennen, Luik
divider

Bezig met laden
Bezig met laden...
Prachtig authentiek acht persoons toren-appartement in de toren van een voormalig kasteel wat in 1525 is gebouwd. Langs het gehele terrein van Château stroomt de rivier Amblevé. Het appartement is gelegen in een bosrijke omgeving ten zuiden van Luik, in de Ardennen. Binnen een straal van 30 kilometer is er in de omgeving veel te ontdekken en te ...
Per week vanaf  985,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 8 personen / Aantal kamers in Vakantiehuis 3 slaapkamers Meer informatie
Per week vanaf  985,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 8 personen
Aantal kamers in Vakantiehuis 3 slaapkamers
Dit leuke zes persoons vakantiehuis is mooi gelegen in de prachtige natuur van de Ardennen. Het vakantiehuis ligt aan een doodlopende weg, midden in de natuur. De omgeving leent zich uitstekend voor wandeltochten, mountainbiken, survival en meer. Vlakbij loopt het riviertje de Ourthe, waardoor watersporten ook mogelijk zijn. In de winters zijn er b...
Per week vanaf  758,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 6 personen / Aantal kamers in Vakantiehuis 3 slaapkamers Meer informatie
Per week vanaf  758,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 6 personen
Aantal kamers in Vakantiehuis 3 slaapkamers

© 2008 - 2024 - De Vakantiespecialist