Antwerpen

Antwerpen is een veelzijdige regio in België. Tijdens uw verblijf in een particuliere vakantieaccommodatie in de regio maakt u kennis met het stadsleven in Antwerpen. Of brengt u een bezoek aan rust en natuur in de Antwerpse Kempen. De regio Antwerpen is veelzijdig doordat het stadsleven en de natuur dicht bij elkaar liggen.

Fietsen door de Antwerpse Kempen.
Rond de Antwerpse Kempen liggen verschillende  vakantieaccommodaties. Vanuit hier kunt u de rust opzoeken op de fiets. Dwars door de natuur heen vindt u 2.000 km aan fietsroutes. Langs de routes komt u meren en bossen tegen. De Antwerpse Kempen liggen verassend dichtbij huis, waardoor u al snel een weekend in de natuur kunt doorbrengen.

Winkelen in Antwerpen en Mechelen.
Stadsliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het historische Antwerpen en Mechelen. Beide steden hebben een rijk verleden. Een gedeelte van Mechelen staat op de werelderfgoedlijst. Vanuit uw accommodatie kunt u in beide steden heerlijk een dag winkelen. Vergeet vooral niet de vele bezienswaardigheden te bewonderen.
 

België
Antwerpen
divider

Bezig met laden
Bezig met laden...
Dit vakantiehuis is geschikt voor vier personen, van alle gemakken voorzien en heeft een moderne inrichting. Het vakantiehuis wordt omringd door een prachtige, natuurrijke omgeving; ideaal voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Breng een bezoek aan de Witte Netevallei en ontdek al het natuurschoon wat België te bieden heeft. Heerlijk zwemmen do...
Per week vanaf  893,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 4 personen / Aantal kamers in Vakantiehuis 2 slaapkamers Meer informatie
Per week vanaf  893,-
Max aantal personen in Vakantiehuis Max 4 personen
Aantal kamers in Vakantiehuis 2 slaapkamers

© 2008 - 2024 - De Vakantiespecialist