De Vakantiespecialist

Vakantiehuis Uniek gelegen 4 persoons particulier vakantiehuis nabij Uffelte - Havelte, Uffelte

Regio:

Aantal personen:

Maximaal 4 personen

Aantal slaapkamers:

1 slaapkamers

Weekprijs vanaf:

€ 628,-
         
     
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Contactpersoon:

heerlijkehuisjes.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)521-587300

Email adres:

info@heerlijkehuisjes.nl
Type woning

Vakantiewoning/villa/bungalow

Omgeving

In bos

Kenmerken

Internet

Tuin

Afwasmachine

Omschrijving Dit werkelijk uniek gelegen vierpersoons particulier vakantiehuis ligt vlakbij het mooie Drentse dorp Uffelte, vlakbij de parel van Drenthe: Havelte. Havelte is een gezellig dorp met een supermarkt, bakker, slager en een paar kleine leuke winkeltjes en diverse restaurants. Precies wat je nodig hebt tijdens een vakantie. Ook zijn er in Havelte een paar mooie hunebedden, een must see tijdens een vakantie in Drenthe.Het vakantiehuisje ligt aan de weg Meppel - Assen, waardoor je binnen korte tijd gemakkelijk naar Meppel, Assen of Steenwijk kunt rijden. Deze plaatsen hebben een gezellig oud centrum, met leuke winkels en horecagelegenheden. Ook de oude Hanzestad Zwolle is in 25 minuten te bereiken, waar genoeg te zien en beleven is!Geen zin in winkelen, of steden bezoeken? Dwingeloo en Diever liggen ook op een steenworp afstand, waar je je direct bevindt in prachtige natuurgebieden. Deze omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Er is veel bos, maar er zijn ook grote vlaktes met heide. In de omgeving zijn meerdere mountainbikeroutes uitgestippeld, dus ook voor de sportieve fietser een mooie uitdaging.
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Contactpersoon:

heerlijkehuisjes.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)521-587300

Email adres:

info@heerlijkehuisjes.nl

Vakantiehuizen Nederland - klein maar toch groot!

Nederland is een klein landje maar erg veelzijdig. Van brede zandstranden tot pittoreske dorpjes en van monumentale steden tot mooie wandel- en fietsroutes. Aan de kust in Nederland vindt u prachtige hoge duinen en idyllische restaurantjes. Vakantiehuizen Nederland. Ook de hoofdstad van Nederland, Amsterdam, is dankzij haar bruisende gezelligheid een bezoekje waard. Vergeet ook vooral de molens, bollenvelden en de vele musea niet die u overal in Nederland terugvindt. In het zuiden van Nederland kunt u heerlijk toeren in de heuvels of een dagje doorbrengen in de oude sfeervolle stad Maastricht. Zoek het dichtbij en geniet van een vakantie in Nederland!


Vakantiehuizen in Nederland vindt u bij devakantiespecialist.nl
Ook  particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in Nederland kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Vakantiehuizen Drenthe - Oergezellig

De provincie Drenthe staat natuurlijk bekend om haar hunebedden, de uitgestrekte bossen en de weidse heidevelden. Voor rust en ruimte moet u absoluut in Drenthe zijn. Natuurliefhebbers kunnen zich helemaal uitleven in Drenthe en genieten van de duinen, de zandverstuivingen en de moerassen. Maak ook eens een huifkartocht door de bossen en ontdek sporen van meer dan 5000 jaar geleden. In Drenthe vindt u ook het Noorderdierenpark in Emmen, het TT-circuit in Assen of bewonder de pittoreske dorpjes op het platteland. Drenthe is een uitstekend gebied voor een frisse wandeling, een ritje te paard of om gewoon heerlijk tot rust te komen.

De provincie Drenthe staat waarschijnlijk nog het meeste bekend om de hunebedden. Ieder jaar komen toeristen naar de provincie toe om de hunebedden te bewonderen. Ze liggen vaak diep verscholen in de prachtige bossen van de provincie. Naast de bijzondere historische waarde in de provincie vindt u hier ook veel musea. U komt vooral even helemaal tot rust met een vakantiewoning in Drenthe. Vakantiehuizen in Drenthe vindt u bij devakantiespecialist.nl Ook  particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in Drenthe kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

© 2008 - 2022 - De Vakantiespecialist