De Vakantiespecialist

Vakantiehuis Heerlijk gelegen 4 persoons particulier vakantiehuis nabij Drachten, Houtigehage

Aantal personen:

Maximaal 4 personen

Aantal slaapkamers:

2 slaapkamers

Weekprijs vanaf:

€ 503,-
         
     
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Contactpersoon:

heerlijkehuisjes.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)521-587300

Email adres:

info@heerlijkehuisjes.nl
Type woning

Vakantiewoning/villa/bungalow

Omgeving
Kenmerken

Sauna of jaccuzi

Internet

Tuin

Afwasmachine

Omschrijving ‘Bûtengewoan’ Fries voor Buitengewoon! In het buitengebied van het Friese dorp Houtigehage staat dit knusse vakantiehuisje. Hier ervaart u de rust en vrijheid van ‘het buiten zijn’. Het vakantiehuisje bevindt zich op het erf naast de woning van de eigenaar, maar geeft u voldoende privacy en rust. Dit vakantiehuis vormt de ideale uitvalbasis voor prachtige fiets- en wandeltochten door het Friese Woudengebied. Daarnaast kunt u onthaasten en ontspannen op uw eigen terras voorzien van tuinmeubilair en gebruik maken van een kleine barbecue. Een heerlijke buitenspa en Finse sauna zijn elders op het erf tegen een toeslag ter plaatse te reserveren. Voor uw dagelijkse boodschappen en om eens uitgebreid te winkelen kunt u terecht in het nabijgelegen Drachten en Surhuisterveen.
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Contactpersoon:

heerlijkehuisjes.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)521-587300

Email adres:

info@heerlijkehuisjes.nl

Vakantiehuizen Nederland - klein maar toch groot!

Nederland is een klein landje maar erg veelzijdig. Van brede zandstranden tot pittoreske dorpjes en van monumentale steden tot mooie wandel- en fietsroutes. Aan de kust in Nederland vindt u prachtige hoge duinen en idyllische restaurantjes. Vakantiehuizen Nederland. Ook de hoofdstad van Nederland, Amsterdam, is dankzij haar bruisende gezelligheid een bezoekje waard. Vergeet ook vooral de molens, bollenvelden en de vele musea niet die u overal in Nederland terugvindt. In het zuiden van Nederland kunt u heerlijk toeren in de heuvels of een dagje doorbrengen in de oude sfeervolle stad Maastricht. Zoek het dichtbij en geniet van een vakantie in Nederland!


Vakantiehuizen in Nederland vindt u bij devakantiespecialist.nl
Ook  particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in Nederland kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Vakantiehuizen Friesland - Historisch

Wanneer u denkt aan Friesland denkt u vast aan de Elfstedentocht, Skûtsjesilen en Fierljeppen. Maar wat denkt u van de Waddeneilanden waar u eindeloos kunt wandelen of fietsen op bijvoorbeeld Ameland of Terschelling? Vakantiehuizen Friesland. Huur een bootje en maak een heerlijke tocht op één van de vele wateren en plassen in Friesland. Cultuur en historie ontbreken ook niet tijdens uw vakantie in Friesland. Er zijn meer dan 75 musea te bezichtigen en er is zelfs een museumdorp dat absoluut de moeite waard is: Allingawier. De hoofdstad van Friesland, Leeuwarden, mag ook zeker niet vergeten worden met haar historische binnenstad en de prachtige grachten.

De provincie staat naast haar hoofdstad natuurlijk bekend om de elf steden tocht. De tocht der tochten wordt gereden als er voldoende ijs ligt. Tijdens uw bezoek aan de provincie kunt u met de fiets zelf de elf steden tocht maken. Daarnaast kunt u natuurlijk de elf Friese steden bezichtigen en de glorie van de tocht der tochten ophalen.Vakantiehuizen in Friesland vindt u bij devakantiespecialist.nl Ook  particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in Friesland kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

© 2008 - 2022 - De Vakantiespecialist