De Vakantiespecialist

Vakantiehuis Prachtig gelegen 26 persoons groepsaccommodatie tussen Gent en Brugge, Poeke - Aalter

Aantal personen:

Maximaal 26 personen

Aantal slaapkamers:

7 slaapkamers

Weekprijs vanaf:

€ 7368,-
         
     
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Contactpersoon:

heerlijkehuisjes.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)521-587300

Email adres:

info@heerlijkehuisjes.nl
Type woning

Groepsaccommodatie

Omgeving

In bos

Kenmerken

Sauna of jaccuzi

Internet

Huisdier welkom

Afwasmachine

Omschrijving Deze groepsaccommodatie ligt op een heerlijke en landelijke locatie nabij Aalter. De accommodatie ligt precies tussen de mooie Belgische steden Brugge en Gent in, een bezoek aan één van deze steden is zeker de moeite waard. Op het erf is er ook nog een kleinere zespersoons accommodatie, waarmee u een aantal (gratis)  voorzieningen deelt, zo is er een trampoline, jeu de boules baan, go karts, speelweide met voetbalgoals, badminton en tafeltennis, een zwemvijver met ligweide, en ook zijn er tal van dieren op en rond het erf die je kunt bewonderen en aaien.


Indeling:
Deze groepsaccommodatie heeft een grote leefruimte en een overdekt en verwarmd terras met een Weber gas BBQ, een grote bar en een grote keuken. Er bevinden zich op de begane grond vier slaapkamers met een tweepersoonsbed en op de eerste verdieping drie familieslaapkamers van vier tot zes personen, elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer met eigen douche, wastafel en toilet.
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Contactpersoon:

heerlijkehuisjes.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)521-587300

Email adres:

info@heerlijkehuisjes.nl

Vakantie in België met Brussel als Europese hoofdstad.

Belgie het land van de 2 talen, dialecten en streektalen met Brussel als hoofdstad. Brussel gescheiden tussen de Vlaamse- en Waalse gemeenschappen. Brussel, het centrum van de Europese Unie en wordt daarom beschouwd als de hoofdstad van Europa. Maar Belgie is ook het bourgondische Belgie. Het land van de frieten, bieren en pralines. Authentieke steden vol historie, heerlijk bijkomen aan de gezellige kust, wandeltochten in de Ardennen en natuurlijk Manneken Pis: dat is België. Van middeleeuwse kastelen tot eeuwenoude abdijen en van historische gebouwen tot onvergetelijke musea. België is op en top cultuur. België is dichtbij, perfect voor een weekje weg. Bezoek charmante steden in België zoals Antwerpen, Brussel, Leuven of Gent welke door veel toeristen worden bezocht vanwege de prachtige historische bouwwerken. Vergeet ook het ‘Venetië van België' niet: Brugge met haar prachtige grachten en historische binnenstad. Geniet van de architectuur en de verschillende bouwstijlen. Of ga wandelen in de groene heuvels van België, de Ardennen, waar ieder jaargetijde er weer anders uitziet.

Particuliere bungalows en vakantiehuizen in Belgie vindt u bij devakantiespecialist.nl Al onze particuliere vakantiehuizen en bungalows in Belgie kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Fietsen, wandelen, cultuur en ontspannen op het water. Dit zijn zomaar een paar steekwoorden om de provincie Oost-Vlaanderen te omschrijven. Puur genieten kunt u vanuit een accommodatie in Oost-Vlaanderen. Dit kan actief in de omgeving op de fiets of in een bootje op het water. De natuur in Oost-Vlaanderen behoort tot één van de mooiste in België, waardoor actief genieten extra mooi is meegenomen.

Op de fiets door Oost-Vlaanderen.
Oost-Vlaanderen heeft veel tijd besteed in het aanleggen van fietsroutes door de regio. U kunt kiezen uit zestig routes met ieder een eigen thema en omgeving. Online kunt u een fietsroute plannen of er gewoon heerlijk zelf opuit gaan. Langs de routes liggen verschillende versnaperingen te wachten, waardoor en vakantie in Oost-Vlaanderen extra leuk wordt.

Ontspannen op het water.
Oost-Vlaanderen heeft ruim vierhonderd kilometer aan waterwegen liggen. Vanuit uw vakantiewoning kunt u op het water ontspannen. Er zijn zelfs accommodaties gelegen aan het water. Als u zelf een eigen boot heeft dan kunt u hier aanleggen. Maar u kunt ook een boottocht maken met één van de vele rederijen in Oost-Vlaanderen.

© 2008 - 2021 - De Vakantiespecialist