De Vakantiespecialist

Vakantiehuis Prachtig 2 persoons vakantiehuis aan de Brink in Vries | Drenthe, Vries

Regio:

Aantal personen:

Maximaal 2 personen

Aantal slaapkamers:

1 slaapkamers

Weekprijs vanaf:

€ 487,-
         
     
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Contactpersoon:

heerlijkehuisjes.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)521-587300

Email adres:

info@heerlijkehuisjes.nl
Type woning

Overig

Vakantiewoning/villa/bungalow

Omgeving

In bos

Kenmerken

Internet

Rolstoelvriendelijk

Tuin

Omschrijving Dit tweepersoons vakantiehuis staat aan de Brink in Vries, met in het midden de prachtige dorpskerk. Vries is een fraai esdorp in het noorden van de provincie Drenthe tussen de steden Assen en Groningen. De dorpskerk van Vries is ongetwijfeld het meest markante historische gebouw, met daarbij het kleinste museum van Nederland: het klokgietersmuseum. Op loopafstand Eetcafe Onder de Linden, een supermarkt,  kadoshop, bloemenzaak enzovoort.  Ook is er in Vries een openlucht zwembad. Rondom Vries veel wandel- en fietsroutes. Gebieden om te verkennen: Het Drentsche A gebied, en de Onlanden. Vanuit Vries is het ideaal om eens te gaan winkelen in Assen of Groningen. Behalve het winkelen is het natuurlijk ook interessant om deze historische binnensteden te verkennen.
Open de website voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen...

Contactpersoon:

heerlijkehuisjes.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)521-587300

Email adres:

info@heerlijkehuisjes.nl

Vakantiehuizen Nederland - klein maar toch groot!

Nederland is een klein landje maar erg veelzijdig. Van brede zandstranden tot pittoreske dorpjes en van monumentale steden tot mooie wandel- en fietsroutes. Aan de kust in Nederland vindt u prachtige hoge duinen en idyllische restaurantjes. Vakantiehuizen Nederland. Ook de hoofdstad van Nederland, Amsterdam, is dankzij haar bruisende gezelligheid een bezoekje waard. Vergeet ook vooral de molens, bollenvelden en de vele musea niet die u overal in Nederland terugvindt. In het zuiden van Nederland kunt u heerlijk toeren in de heuvels of een dagje doorbrengen in de oude sfeervolle stad Maastricht. Zoek het dichtbij en geniet van een vakantie in Nederland!


Vakantiehuizen in Nederland vindt u bij devakantiespecialist.nl
Ook  particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in Nederland kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

Vakantiehuizen Drenthe - Oergezellig

De provincie Drenthe staat natuurlijk bekend om haar hunebedden, de uitgestrekte bossen en de weidse heidevelden. Voor rust en ruimte moet u absoluut in Drenthe zijn. Natuurliefhebbers kunnen zich helemaal uitleven in Drenthe en genieten van de duinen, de zandverstuivingen en de moerassen. Maak ook eens een huifkartocht door de bossen en ontdek sporen van meer dan 5000 jaar geleden. In Drenthe vindt u ook het Noorderdierenpark in Emmen, het TT-circuit in Assen of bewonder de pittoreske dorpjes op het platteland. Drenthe is een uitstekend gebied voor een frisse wandeling, een ritje te paard of om gewoon heerlijk tot rust te komen.

De provincie Drenthe staat waarschijnlijk nog het meeste bekend om de hunebedden. Ieder jaar komen toeristen naar de provincie toe om de hunebedden te bewonderen. Ze liggen vaak diep verscholen in de prachtige bossen van de provincie. Naast de bijzondere historische waarde in de provincie vindt u hier ook veel musea. U komt vooral even helemaal tot rust met een vakantiewoning in Drenthe. Vakantiehuizen in Drenthe vindt u bij devakantiespecialist.nl Ook  particulieren vakantiehuizen, bungalows en vakantiewoningen in Drenthe kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaars van de particuliere vakantiehuizen.

© 2008 - 2024 - De Vakantiespecialist